Vols conèixer en que estan treballant els cervells més privilegiats del mon?


Un recull de les APPs que diversos catalans, en colaboració a Empreses i Entitats de primer nivell estan desenvolupant.

La majoria ja en fase de proves…

Potser us sorpendran algunes de les idees que hi ha darrera de les APPs.  Efectivament: son arriscades, creatives, potents i valentes; algunes d’elles requereixen de certa infraestructura…

Però no sigueu Loosers i penseu a lo gran…

TELE-NIÑO

Gestió avançada de nens per famílies de tot tipus (monoparentals, numeroses, normals, sense nens). Foto: «Porculero nivel diabolo»

COMPRAS X1 TUBO

La comoditat de casa teva, la velocitat del tub, la practicitat en essència i la utilitat en la seva màxima expressió fan l’APP definitiva capaç d’ensorrar AMAZON.

TELOCOMPRO

Aprofitant l’èxit abrumador dels Pokémons, aterrem la realitat augmentada i la posem al teu servei, en mode «Abrasive-full»: sempre, sempre, sempre al teu costat.

STOP-SUEÑO!

Descansar està sobrevalorat. A més, amb aquesta APP posem al teu abast eines per, alhora d’aturar la son, fer-la suportable i aconseguir inclús treure’n guanys: descobreix-la!

TU AMIGA ARGENTINA

La manca d’espai a casa ja no serà un problema. Tenir que escollir entre roba d’hivern i d’estiu tampoc. Aquesta APP t’ho soluciona i optimitza d’una vegada per totes.

EL TRUEQUE

Bescanviar coses de forma hiper-optimitzada estarà al teu abast gràcies aquesta APP on, en tot moment, podràs obtenir el que necessites bescanviant els teus propis recursos.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>